Aankondiging Zomerfeest 2015 ‘De Rietendak Bakt’!


Woensdag 3 juni is met een ludieke promotieactie het zomerfeest 2015 aangekondigd. Voor de school staat een grote opblaastaart, die veel bekijks geeft. Het thema van het zomerfeest 2015 is dan ook De Rietendak bakt!  Onderdeel van het zomerfeest op donderdag 9 juli is een taartbakwedstrijd.

Hierover volgt nadere informatie. 

 

Het complete zomerfeest team is aanwezig om het Zomerfeest onder de aandacht te brengen, en alvast vrijwilligers te werven. Veel enthousiaste ouders melden zich aan. Aanmelden om mee te helpen aan het Zomerfeest, in de voorbereiding, op de dag zelf, en/of de dag erna met het opruimen kan nog altijd. Stuur een mail naar Zomerfeest2015@gmail.com.

 

Op dinsdagavond 16 juni starten we met de voorbereiding van het kookteam, en het maken we benodigheden voor de aankleding. Deze avond is op school van 20:00-22:00. Ook hier is alle hulp welkom.  Aanmelden op zomerfeest2015@gmail.com.

 

Wij hebben er zin in!

 

Messalina Houwing, Marieke van Doorne, Christa van Veen, Krista Visscher, Astrid Hogenkamp, Marit Moll, Tamara Erkelens en Yttje Marieke Dijk